Besteedt zorg aan uw tuin

Team

Team

Hoveniersbedrijf Stip heeft een enthousiast en betrokken team medewerkers. De liefde voor het groen combineren wij als team met de zorg voor onze opdrachtgevers.

Team Bertus

Bertus Stip

“Inmiddels werk ik al weer 40 jaar in ons familiebedrijf. En het mooie is, ik ben de laatste jaren weer steeds meer met het echte hovenierswerk bezig. Bij de bomen, planten en struiken, daar ligt mijn hart! Doordat Henriekus mij veel papierwerk uit handen neemt ben ik weer veel op pad. Af en toe een dagje meewerken, contact met onze klanten, planten inkopen en de jongens op het werk aansturen. Dat vind ik mooi werk!”

 

 

 

Cobi StipTeam Cobi

“Van schoofjuf naar een kantoorbaan, ik had nooit verwacht dat ik hierin zoveel plezier zou hebben! Op diverse momenten in de week ben ik op kantoor te vinden. Ik ben een pietje precies, dus het zorgen voor een kloppende administratie en boekhouding is mij op het lijf geschreven. Het is erg fijn om Bertus en Henriekus zo te ondersteunen bij hun werk!”

   

Team Henriekus

 Henriekus Stip

“Ik vind het mooi om als naamgenoot van de oprichter iedere dag in ons familiebedrijf te werken. Alles zo organiseren dat het soepel verloopt en de afwisseling iedere dag maakt het werk leuk. Maar ook het vak waarin wij werken trekt me: de tuinhistorie, alles wat groeit en bloeit, prachtig allemaal! Graag ga ik nog jaren door met het prachtige vak van hovenier.”

 

 

 Steven

Team Steven

“Een ander vak dan hovenier ken ik eigenlijk niet. En iedere dag doe ik het werk nog met plezier, dus waarom zou ik ook anders willen? Ik ben graag met het originele hovenierswerk bezig. Onderhoud, snoeien, hagen knippen, planten en verplanten. Samen met Martijn kom ik veel bij dezelfde klanten, mensen waarmee we echt een band opbouwen. En mensen die net als ik blij worden van een mooie tuin!”

 

Team MartijnMartijn

“Ik ben hier begonnen als uitzendkracht. Voor een vacature werd iemand met groene vingers gezocht. Blijkbaar waren die van mij groen genoeg, want ik werk al weer heel wat jaren bij Hoveniersbedrijf Stip. Samen met Steven doe ik veel onderhoud en renovatiewerk bij voornamelijk vaste klanten. Al vind ik ook niet erg om een keer een straathamer of boormachine vast te houden.”

 

 

 EdwinTeam Edwin

“Aanleg van tuinen, dat vind ik mooi werk! Natuurlijk moet er ook onderhoud gebeuren en dat vind ik ook niet erg om te doen. Wat je aanlegt wil je namelijk ook mooi houden. Maar iets nieuws maken vind ik pas echt leuk. Bij Stip werken we met veel verschillende materialen en van Bertus moet alles pietje precies. Maar dat is mooi, dat houdt het werk afwisselend en we maken echt vakwerk!’

 

 

Team JohanJohan

“Ik dacht dat politieman wat voor me was, maar dat bleek niet zo te zijn. Het buiten werken deed ik al voor de hobby en hovenier is nu mijn vak geworden! Grotendeels werk ik zelfstandig en onderhoud ik de gazons en voer de gewasbescherming uit. Natuurlijk zo veel mogelijk ecologisch, want we houden van levende tuinen. Ook doe ik de grafverzorging en de restauratie van graven. Bijzonder maar wel mooi werk.”

 

 

RolfTeam Rolf

“Als hovenier ben ik zo ongeveer al in heel Nederland werkzaam geweest. Toch werk ik al weer een jaar of tien bij dit bedrijf. De afwisseling in mijn werk maakt het iedere dag leuk. Ik kom bij veel verschillende opdrachtgevers voor de aanleg, renovatie of onderhoud van de tuin. Ook ben ik praktijkopleider waarbij ik de jongens niet alleen de praktijkkennis, maar ook liefde voor het vak probeer mee te geven.”

 

MedewerkerLeerling Hovenier - Vacature!

“Op dit moment ben ik er even niet. Rolf is wel op zoek naar mij zodat ik hem kan helpen bij verschillende projecten. Als Leerling Hovenier heb ik Rolf als praktijkopleider, daarnaast ga ik ook wel eens mee met andere collega's. Op school wordt mij de theorie geleerd, in de praktijk leer ik van de collega's hoe het moet."

Zou jij deze Leerling Hovenier wel willen zijn? We hebben dan een BBL plaats voor jou! Bekijk de vacature en neem gerust contact op! 

 

 

Gerbert

Team Gerbert

“Van maandag tot en met vrijdag ben ik timmerman, daar leer ik voor. Maar op zaterdag werk ik nog steeds bij Hoveniersbedrijf Stip. Al een paar jaar was ik hier de bussen en houd ik het terrein netjes. Samen met Dirk ben ik de hele morgen druk om alles schoon te krijgen. Want netjes willen ze het bij Stip wel hebben hoor!”

 

 

Team DirkDirk

“Op zaterdagmorgen werk ik samen met Gerbert hier. Auto’s wassen, schuren en stoepen vegen doen we dan samen. Doordeweeks zit ik nog op de middelbare school, maar in vakanties ben ik hier ook te vinden. Dan ga ik ook wel eens met de andere jongens mee. Ik weet niet zoveel van de tuin af, maar vind het wel leuk om overal mee te helpen.”

 

 

Mariëlle

Team Mariëlle

“Zaterdag werk ik 's morgens ook hier. Niet buiten hoor, maar binnen in de gebouwen. Samen met Marina zorg ik ervoor dat alles aan het eind van de week weer netjes is. Ze zijn best wel netjes hier, maar toch nemen ze gauw wat zand en grond naar binnen met al die schoenen. Dus stofzuigen en dweilen is echt wel nodig!”

 

  

Team MarinaMarina

“Van maandag tot vrijdag ben ik nog hard aan het leren, maar op zaterdagmorgen werk ik ook hier. Samen met Mariëlle houd ik binnen alles netjes. Behalve het kantoor en de kantine hebben we ook de inspiratieruimte, de halletjes, ramen en deuren nog. Om alles weer schoon te maken hebben we de hele zaterdag wel nodig, gelukkig kunnen we in de vakanties soms wat extra's doen.”