Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

60 jaar Hoveniersbedrijf Stip - 60% korting

60 jaar Hoveniersbedrijf Stip - 60% korting

Dit jaar bestaat Hoveniersbedrijf Stip maar liefst 60 jaar! Om dat te vieren hebben wij dit najaar een bijzondere jubileum actie gelanceerd. Tuinbezitters die een duurzame tuin willen helpen wij nu met een tuinontwerp met maar liefst 60% korting! Zo betaalt u nu voor een tuin tot 100m2 grootte geen € 395,- maar € 158,- inclusief BTW!

Lees verder

Waar we goed in zijn

Stap 2 gezonde bodem - zuurgraad

Stap 2 gezonde bodem - zuurgraad

Het verzuren van de bodem is niet tegen te gaan. Tijdens het onderhoud kan met onderhoudsbekalking de zuurgraad in balans worden gehouden. Bij aanleg kan met kalk (na een bodemanalyse) de pH-waarde omhoog worden gebracht.

 

OpMaat-KalkKennisbank Bodem Stap 2 gezonde bodem zuurgraad OpMaat Kalk

Bij aanleg en onderhoud wordt de OpMaat Kalk gebruikt. Deze snel opneembare en stuifvrije kalk verhoogt en onderhoudt de pH-waarde, tevens bindt ze stikstof uit de lucht ten gunste van de plant. De overige ECOstyle meststoffen kunnen prima gecombineerd worden met de OpMaat Kalk. Kunstmeststoffen en normale kalk kunnen eigenlijk nooit gecombineerd worden, wanneer u dit strooit moet er altijd enkele weken tussen de strooibeurten zitten.

  • Toepassing: het hele jaar door
  • Vorm: microkorrel (stuifvrij!)
  • Dosering: 10kg / 100m2 (regulier onderhoud)

 

Zuurgraad weten?Kennisbank Bodem Stap 2 gezonde zuurgraad pH Test

Ook benieuwd naar de zuurgraad van uw tuingrond? Gebruik dan de makkelijke pH test van ECOstyle. Deze test is snel en eenvoudig uit te voeren! Door vermenging van grond met een tabletje en gedestilleerd water, ontstaat binnen enkele minuten een vergelijkbare kleur met de kleuren op de verpakking. Op basis van de afgelezen waarde adviseren wij graag de juiste hoeveelheid OpMaat Kalk!

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in