Besteedt zorg aan uw tuin

Voorjaarsactie Suslight 24V Verlichting

Voorjaarsactie Suslight 24V Verlichting

Iedere tuin heeft wel een beetje verlichting nodig. Want verlichting geeft sfeer, zorgt voor veiligheid en is ook nog eens functioneel. Als kersverse dealer van Suslight 24Volt Led Tuinverlichting starten wij dit voorjaar met een mooie actie. Bij iedere bestelling die u plaatst ontvangt u een gratis schemerschakelaar met tijdschakelaar!

24Volt Tuinverlichting

Suslight heeft met 24 Volt Led Tuinverlichting een goed alternatief voor 12 Volt Led Tuinverlichting. De 24 Volt verlichting wordt al jaren gebruikt in de professionele wereld van verlichting. Net als 12 Volt is de 24 Volt Tuinverlichting zwakstroom en mag dus ook door de hovenier of particulier aangelegd worden. Een voordeel van 24 Volt verlichting is dat er eenvoudig zonder zware transformatoren grote afstanden afgelegd kunnen worden. Verder zijn de spanningsverliezen minder waardoor het complete systeem stabieler en betrouwbaarder is. Met het Quick Safe Connect System is de 24 Volt tuinverlichting ook nog eens makkelijk, waterdicht en veilig aan te leggen!

Demokoffer20180328 Actie Suslight 3

Hoe ziet de lamp er in de tuin nu precies uit? En wat is het bereik en is dat wel voldoende om deze boom uit te lichten? Dat zijn vragen die van belang zijn bij verlichting. Met onze 3D tekeningen kunnen we een klein beetje een beeld geven van de mogelijkheden, maar met onze demokoffer gaat dat nog veel beter! In de demokoffer van Suslight is zo compleet dat we u eenvoudig kunnen laten zien wat wandarmaturen, grond spots en staande verlichting in uw tuin doen. Met de ingebouwde trafo doen we eenvoudig het licht aan en heeft u gelijk een goed beeld van het resultaat! Bel naar 0577-491851 of maak een afspraak, dan laten wij u het graag zien!

Actie

In april en mei 2018 hebben we een mooie introductieactie. Bij iedere bestelling die u plaatst ontvangt u van ons een gratis schemerschakelaar met tijdschakelaar. Deze schakelaar schakelt in bij zonsondergang en schakelt uit bij zonsopgang. Met de timer kunnen we de tijden verder eenvoudig instellen.