Besteedt zorg aan uw tuin

Groene vingers

Personeelsdag 2018

Personeelsdag 2018

Net als de afgelopen jaren hadden we afgelopen vrijdag weer onze jaarlijkse personeelsdag. Dit jaar zijn we met onze medewerkers en hun partners in de regio gebleven. We zijn gestart met een melkproeverij en rondleiding bij Boerderij Meerhoeve in Staverden. Vervolgens hebben we op landgoed Staverden ook nog een moord opgelost en hebben we de dag afgesloten met een barbeque bij ons op het bedrijf. Een gezellige dag met elkaar!

  

Boerderij meerhoeve

Onze personeelsdag begon vrijdagmiddag met een korte autorit naar Staverden. We zijn hier gestart met een melkproeverij waarbij we de verschillende konden proeven tussen halfvolle en volle melk uit de supermarkt en melk direct van de boerderij. Vervolgens hebben we een rondleiding over de boerderij gekregen van de enthousiaste boer Overeem waarbij hij ons meer heeft laten zien over zijn unieke potstal en de werking van melkrobots. Mooi om dit ondernemerschap wat - net als wij als hoveniers - zoveel in en met de natuur werkzaam is van dichtbij te zien!

Moord op staverden

Na de rondleiding en een bak koffie met eigengemaakte kwarktaart zijn we doorgereden naar Landgoed Staverden. Op dit landgoed hebben we in twee groepen de moord op Vrouwe Leonora in 1353 opgelost. Deze interactieve game op de Ipad hebben we uitgevoerd rondom Kasteel Staverden. Prachtige natuur en feiten uit het verleden werden afgewisseld met hilarische opdrachten en fotomomenten. Een geslaagde activiteit met een goede begeleiding door SOS Events

Nadat we de moord hadden opgelost zijn we terug gereden naar Elspeet. Achter op ons terrein hebben we daar een heerlijke en gezellige barbeque gehad. Bij deze barbeque met het vlees van Slagerij de Weerd waren ook onze zaterdag medewerkers aanwezig. Een mooie afsluiting van een gezellige dag met ons gemotiveerde team! Een prachtig begin van de zomervakanties! 

P.s. De zomervakanties zijn dan wel begonnen, maar wij blijven gewoon door gaan. De zomervakanties zijn onderling verdeeld zodat er tot half september altijd enkele medewerkers beschikbaar blijven. 

Tot slot een kleine fotoreportage van de personeelsdag. Bekijk het Facebook Album voor meer foto's. 

Personeelsdag 2018 2Personeelsdag 2018 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personeelsdag 2018 7a

Personeelsdag 2018 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personeelsdag 2018 10a

Personeelsdag 2018 13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personeelsdag 2018 17

Personeelsdag 2018 14a

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in