Besteedt zorg aan uw tuin

Groene vingers

Personeelsdag 2017

Personeelsdag 2017

Afgelopen vrijdag was het weer zover, onze jaarlijkse personeelsdag. Op de laatste vrijdag gaan we met alle medewerkers en hun partners een gezellige dag uit. En als het kan geven we er ook een groen tintje aan. Dit jaar zijn we gestart met een bezoek aan en rondleiding door de Botanische Tuin van Utrecht. Het avondgedeelte hebben we doorgebracht bij Partycentrum Floor in Lunteren. Een prachtige dag!

Botanische tuin Utrecht

Onze personeelsdag begon vrijdagmiddag met een autorit naar Utrecht. Na een korte stop met koffie en gebak gingen we door naar de Botanische Tuinen. Omdat 2017 het jaar van de Botanische Tuin is hebben gekozen voor een bezoek aan deze tuin. Alle 25 Botanische Tuinen van Nederland zijn belangrijk, samen leveren zij namelijk een bijdrage aan het behoud van biodiversiteit van planten in het kader van een duurzame wereld. Een bezoek was daarom niet alleen op zijn plaats, maar ook zeer de moeite waard. Van twee gidsen kregen wij een leerzame rondleiding door de tuin waarna we ook nog even op eigen gelegenheid de tuin konden bekijken. Veel te kort om alles te zien, maar een goed idee om nog een keer terug te gaan!

Partycentrum Floor

Vanuit de parkeerplaats zijn we rechtstreeks naar Lunteren gereden. Na een drankje kregen we een heerlijk buffet voorgeschoteld. Na het buffet zijn we in vier groepen sportief gekegeld op de kegelbaan in de kelder. De avond hebben we afgesloten met een lekker ijsbuffet. Een mooie afsluiting van een gezellige dag met zo'n leuk en enthousiast team! Ik ben blij om zo iedere dag met dit team voor onze opdrachtgevers bezig te zijn en op deze manier een stukje waardering te kunnen tonen. Een prachtig begin van de zomervakanties! 

P.s. De zomervakanties zijn dan wel begonnen, maar wij blijven gewoon door gaan. De zomervakanties zijn onderling verdeeld zodat er tot half september altijd enkele medewerkers beschikbaar blijven. 

Tot slot een kleine fotoreportage van de personeelsdag. Bekijk het Facebook Album voor meer foto's. 

20170704 Personeelsdag 2017 1

20170704 Personeelsdag 2017 3

 

 

 

 

 

 

 

 

20170704 Personeelsdag 2017 12

20170704 Personeelsdag 2017 18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20170704 Personeelsdag 2017 2220170704 Personeelsdag 2017 21

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in